En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri denli önemli olan diğer bir yapı ise yangın merdiveni bapsı yani (yangın bapsı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi gereken bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi görev verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, dizaynı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı sayesinde daha risksiz ve tehlikesiz biçimde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Uzman mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda enikonu duyarlı davranışları sergilemektedir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın merdiveni, müstacel durumlarda güvenli bir şekilde binadan tahliye getirmek kucakin kullanılan önemli bir güvenlik donanımıdır. İster ticari bir yapı isterse hane olsun, her binanın yangın merdiveni sistemine ihtiyacı vardır.

Yangın veya acil hâl vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla tahliye edilmesi derunin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Acil çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme iye bir yapı elemanıdır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak yoklama şeşna kırmızıınmasına yardımcı evet ve yangının sair Yangın kapısı istanbul taksimmlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Korkulu sınıftaki kâryerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak kucakin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda anık yangın bapları ile acil yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı gün doğrulama yangın bapları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi hiçbir hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Kapısı üs amacı insanların ziyan kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Paslanmaz çelik yangın Yangın Kapısı kapıları, öteki yangın kapıları gibi yapı emniyetliği niyetının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, nâre dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör şeşna tuzakınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Yangın merdiveni bapsı binaların müstacel çıkış bapsı olarak hizmet gören ve binadan hızlı tahliyeye imkan veren çok kullanışlı kapılardır. Kaliteli ve dayanıklı nitelikleri ile uzun ömürlü olan Yangın Merdiveni Kapısı yangın kapıları farklı malzemelerden imal edilebilmektedir.

Report this wiki page